در این مجموعه آموزشی، به صورت کاملا صفر تا صد و پروژه محور ساخت دیتالاگر حرفه ای با امکانات منحصر به فرد آموزش داده شده است، به طوریکه میتوانید اطلاعات سنسور ها و ماژول های مختلف رو به صورت چند کاناله مانیتور کرده و لاگ های مربوط به سنسور ها و ماژول ها را به صورت دائمی در پایگاه های داده مختلف نظیر (Access , SQL , ...) ذخیره کنید، حتی امکان  فیلتر کردن اطلاعات ثبت شده بر اساس تاریخ روز مشخص نیز به صورت کامل آموزش داده شده است و همچنین می توان لاگ های مورد نظر را به صورت اکسل بر اساس روز مشخص ذخیره کرده و مورد استفاده قرار داد.

لازم به توضیح است در اپلیکیشنی که برنامه نویسی و آموزش داده ایم، اطلاعات مانیتور شده از سنسور ها و ماژول های مختلف به صورت کاملا گرافیکی و در قالب نمودار ها نیز قابل نمایش می باشد همچنین میتوان اطلاعات لاگ شده را در حافظه های دیگری نظیری SD Card نیز ذخیره کرد و در پایان هر روز فایل اکسل آماده شده اکسل را به یک ایمیل مشخص ارسال کرد.

در این مجموعه آموزشی ارتباط بین اپلیکیشن برنامه نویسی شده و دیتابیس به ساده ترین شکل ممکن آموزش داده شده است و فقط با برنامه نویسی یک کلاس میتوان با انواع پایگاه داده ها ارتباط برقرار کرد و دیتاهای مورد نظر را بین اپلیکیشن و دیتابیس مبادله کرد.


لازم به توضیح است در این مجموعه آموزشی از برد آردینو مدل UNO استفاده شده است و برنامه نویسی پروژه ها در محیط برنامه نویسی آردینو و با زبان C++ آموزش داده شده است، برای طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن دیتالاگر، از نرم افزار سی شارپ و نسخه 2015 ویژوال استدیو استفاده شده است. که از نسخه های دیگر نیز می توان استفاده کرد. شایان ذکر است در این مجموعه آموزشی دستورات SQL نیز به صورت کاربردی آموزش داده شده است.


لازم به توضیح است این مجموعه کاملا از پایه و به صورت پروژه محور تدریس شده است و نیاز به پیش نیاز خاصی ندارد، ولی با توجه به اینکه برنامه نویسی پروژه در محیط برنامه نویسی آردینو و سی شارپ می باشد، لذا پیشنهاد می نماییم در صورت تمایل از مجموعه های آموزشی آردینو و سی شارپ که قبلا در وبسایت منتشر گردیده است، استفاده نمایید.


پکیج آموزشی مذکور به همراه کلیه مستندات شامل سورس پروژه، شماتیک، مدار، کلیه کتابخانه های مورد نیاز و ... ارائه میگردد.  
در خصوص قطعات و لوازم مورد استفاده در پروژه لازم به توضیح است از هر مدل برد آردینو می توان استفاده کرد و هر سنسور و ماژولی را که می خواهید از دیتای آن لاگ برداری کنید را میتوانین در این پروژه استفاده کنید.

لازم به توضیح است مه در این پروژه از دو سنسور LDR (فتوسل به همراه دو عدد مقاومت 4.7 کیلو اهم) و یک پتانسومتر جهت تست استفاده شده است .

کالاهای مورد نیاز استفاده شده در این آموزش:

01    برد آردوینو Uno R3    
02    برد برد مارک WISH    
03    سیم برد بردی    
04    LED معمولی به رنگ های مختلف (قرمز – آبی – سبز - زرد)    
05    ماژول LM35    
06    فتوسل    
07    پتانسیومتر    
08    ماژول کارتخوان میکرو SD (به همراه حداکثر 2 گیگ رم)

سرفصل های آموزشی

جلسه اول : برنامه نویسی سمت آردینو
جلسه دوم : برنامه نویسی سمت سیشارپ - طراحی فرم و دیزاین برنامه
جلسه سوم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت اول
جلسه چهارم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت دوم
جلسه پنجم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت سوم
جلسه ششم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت چهارم
جلسه هفتم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت پنجم
جلسه هشتم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت ششم
جلسه نهم : برنامه نویسی حرفه ای دیتالاگر - قسمت هفتم
جلسه دهم : برنامه نویسی پایگاه داده و دیتابیس دیتالاگر - قسمت اول
جلسه یازدهم : برنامه نویسی پایگاه داده و دیتابیس دیتالاگر - قسمت دوم
جلسه دوازدهم : برنامه نویسی پایگاه داده و دیتابیس دیتالاگر - قسمت سوم
جلسه سیزدهم : برنامه نویسی پایگاه داده و دیتابیس دیتالاگر - قسمت چهارم
فایل ها (شامل کلیه سورس ها - شماتیک و کتابخانه های مورد نیاز)

درباره استاد دوره

مجتبی شادریان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه پیام نور تهران و کارشناسی الکترونیک از دانشگاه سراسری تبریز و مدرس زبان های برنامه نویسی تحت ویندوز، دوره های امنیت و شبکه ، اندروید، میکروکنترلرها و انواع برد های صنعتی می باشند و پروژه های مختلف در زمینه میکروکنترلر ها و بردهای صنعتی و کاربردی مثل آردینو و رزبری پای و پروژه های تخصصی تحت ویندوز را برای سازمان ها و ارگان های مختلف طراحی و عملیاتی نموده اند. به مدت 10 سال به صورت حرفه ای در زمینه برنامه نویسی اندروید و میکروکنترلرها، فعالیت داشته اند و علاقه زیادی به ارتباط بین سیستم عامل های مختلف و اینترنت اشیا دارند.

نظرات

دوره‌های مرتبط