تو این قسمت با یه پروژه و آموزش ویژه و حرفه ای در خدمتتون هستیم، هر چی به نظرتون بیاد تو این پروژه آموزش دادیم که در ادامه در موردش صحبت میکنیم و قسمت های مختلف اپلیکیشن رو خدمتتون معرفی می کنیم، بردی که تو این پروژه استفاده کردیم، برد NodeMCU هستش و برای اینکه سرعت ارتباط مون بیشتر باشه از پروتکل UDP و سوکت پروگرمینگ استفاده شده. همانطور که توی اپلیکیشن مشاهده میکنین توی قسمت بالا 4 تا دکمه قرار دادیم که هر کدوم یکی از LED ها (می تونین با استفاده از رله لامپ رو جایگزین LED کنین که داخل مجموعه به صورت کامل آموزش دادیم) رو کنترل میکنه. دکمه اول سنسور فتوسل را فعال میکنه و اگه مقدار روشنایی از یه حدی کمتر باشه، لامپ اول روشن خواهد شد و اگه مقدار نور زیاد باشه لامپ خاموش خواهد شد (دقیقا مثل لامپ های هوشمند که توی راه پله ها و یا داخل پارکینگ ها هستن ). با فعال کردن دکمه دوم سنسور PIR (تشخیص حرکت ) فعال میشه و اگه حرکتی مقابل سنسور اتفاق بیفته لامپ دوم روشن خواهد شد حتی می تونین آلارمی هم براش در نظر بگیرین که اگه سنسور PIR حرکتی رو تشخیص داد، اون آلارم به صدا در بیاد و حتی میتونین باز پروژه ر گسترش بدین و وقتی حرکتی تشخیص داده شد با یه شماره خاص تماس گرفته بشه و یا به یه شماره خاص پیامکی ارسال بشه. (دقیقا مثل دزدگیر های امنیتی هوشمند) دکمه سوم سنسور دمای تعبیه شده در مدار رو فعال میکنه و اگه میزان دما از یه حد مشخصی بالاتر رفت در اون صورت لامپ سوم روشن میشه و اگه دما پایین اومد لامپ به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد. ( به جای لامپ می تونین از انواع موتور ها استفاده کنین و مثلا این آپشن ها رو در گلخانه هوشمند و یا سیستم های اینترنت اشیا دیگه مورد استفاده قرار بدین). و بالاخره میرسیم سراغ دکمه چهارم که برای زمان بندی کردن هست؛ شما توسط باکس پایین می تونین زمان و تاریخ مورد نظرتون رو مشخص کنین و دکمه چهارم رو فعال کنید، در این صورت لامپ جهارم دقیقا توی تایمی که مشخص کردین روشن خواهد شد؛ حتی می تونین وقتی که به تایم مورد نظر رسیدین هر کار دلخواهی که مد نظر شماست انجام بدین مثلا بیاین به سرورتون یه دیتایی بفرستین یا هر کاری... یه نکته ای که تو این پروژه خیلی مهمه اینه که به صورت همزمان میتونین همه قسمت ها رو فعال بکنین و حتی مانیتورینگ رو هم به صورت همزمان بتونین انجام بدین.

باکس پایین برای مانیتور کردن سنسور و یا ماژول مورد نطر هست که هم در قالب نمودار و به صورت لحظه ای می تونین مقدار یک سنسور خاص رو رصد کنین و هم اون رو داخل اپلیکیشنتون به صورت گرافیکی بیاین نشون بدین؛ مثلا مانیتورینگ میتونه یکی از این موارد باشه: مانیتورینگ دیتا مانیتورینگ شدت روشنایی مانیتوریننگ جریان مصرفی و توان مصرفی مانیتورینگ ....

قطعاتی که برای این پروژه لازم داریم به راحتی از همه فروشگاه ها قابل تهیه هستن، بردی که استفاده کردیم برد NodeMCU هستش، سنسور هایی که توی این پروژه استفاده شده عبارت اند از : سنسور LDR ماژول PIR سنسور DHT11 که البته میتونین سنسور ها و ماژول های مورد نظرتون رو جایگزین کنین.

توی این پروژه سعی کردیم همه نکات لازم رو که توی پروژه های تجاری باید انجام بدین رو بهتون آموزش بدیم و نحوه ارسال دیتا از طریق میکروکنترلر  به اپلیکیشن و بالعکس رو به صورت همزمان پیاده سازی کنیم. از دستش ندین. . (آردینو مگا استفاده کنیدگبگبکاین دوره به همراه کلیه مستندات شامل ( شماتیک های مورد نظر سورس برد میکروکنترلر برای NODEMCU سورس اپلیکیشن اندرویدی و ... ارائه میگردد)

 

توی این دوره همه موارد زیر رو بهتون آموزش خواهیم داد:

  • آموزش کامل شماتیک پروژه و همه نکات مربوطه
  • آموزش و توضیح خط به خط سورس مربوط به برد NodeMCU
  • آموزش و توضیح خط به خط سورس اپلیکیشن اندروید توسط بیسیک فور اندروید

 

حین مطالعه و انجام پروژه، هر سوال یا راهنمایی نیاز داشتین از خودم میتونین بپرسین

سرفصل های آموزشی

لینک دانلود مجموعه آموزشی و فایل های مربوطه

درباره استاد دوره

مجتبی شادریان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه پیام نور تهران و کارشناسی الکترونیک از دانشگاه سراسری تبریز و مدرس زبان های برنامه نویسی تحت ویندوز، دوره های امنیت و شبکه ، اندروید، میکروکنترلرها و انواع برد های صنعتی می باشند و پروژه های مختلف در زمینه میکروکنترلر ها و بردهای صنعتی و کاربردی مثل آردینو و رزبری پای و پروژه های تخصصی تحت ویندوز را برای سازمان ها و ارگان های مختلف طراحی و عملیاتی نموده اند. به مدت 10 سال به صورت حرفه ای در زمینه برنامه نویسی اندروید و میکروکنترلرها، فعالیت داشته اند و علاقه زیادی به ارتباط بین سیستم عامل های مختلف و اینترنت اشیا دارند.

نظرات

دوره‌های مرتبط